orar / programari

Gama noastră cuprinde pompe, supape, schimbătoare de căldură, componente de automatizare, instrumente de control al procesului, aparate electrice, întrerupătoare de circuit, motoare diesel și motoare electrice (medii și înalte) proiectate să funcționeze la o eficiență maximă și în...

Servicii logistice

Oferim servicii de logistică cu expertiză în transportul de mărfuri către clienți din întreaga lume. Avem ani de experiență în domeniul transportului internațional de mărfuri. Această expertiză include buna cunoaștere a legislației transporturilor, a Condițiilor comerciale internaționale (INCOTERMS), a contractelor financiare și a reglementărilor vamale pentru asistarea clienților la tranzacțiile internaționale, oferind suport tehnic și logistic, împreună cu un sistem eficient de informare și un control riguros al termenelor limită. În lumea globalizată, în care eficiența este o necesitate, am oferit serviciile noastre pentru a reduce eforturile și costurile de transport.

Prezentarea noastra!

Furnizor de soluții integrate pentru servicii de achiziții, reparații și revizii, construcții, cu un raport cost-performanță de primă clasă și referințe la nivel mondial.