MEDICAL

Perdac Global este o companie specializata pe importul si distributia de echipamente si produse medicale dedicate clientilor nostri din Romania care pun calitatea si profesionalismul pe primul plan. Suntem aici pentru a crea un plus de valoare, un mediu profesionist de lucru si sa imbunatatim sanatatea oamenilor. Prin produse exceptionale, competitive, fiabile si de ultima generatie. Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a mentine deopotriva siguranta pacientilor si a personalului medical. Produsele noastre includ următoarele.

  • Mobilier de spital
  • Instrumente de laborator
  • Consumabile medicale
  • medicamente

Mobilier de spital

Perdac Global oferă o varietate de mobilier de spital, inclusiv paturi de spital, pătuțuri, paturi de maternitate, brancarde, scaune cu rotile și mese de examinare. Mobilierul nostru medical îndeplinește cerințele spitalelor, centrelor medicale, caselor de îngrijire medicală, clinicilor și laboratoarelor.

Solicitați informații

Instrumente de laborator

Perdac Global oferă o varietate de echipamente de laborator, inclusiv seturi de probe de testare și containere de laborator, eprubete și consumabile solicitate de laboratoarele medicale în conformitate cu standardele UE.
Solicitați informații

Consumabile medicale

Perdac Global furnizează o varietate de dispozitive medicale cu cea mai înaltă calitate de la cei mai buni producători internaționali și în conformitate cu standardele UE.
Solicitați informații

medicamente

Perdac Global distribuie o varietate de medicamente și suplimente în conformitate cu standardele farmaceutice ale UE. Interacționăm direct cu medicii și farmaciștii și folosim feedback-ul acestora.
Solicitați informații