CONSULTANȚĂ ȘI MANAGEMENT

Echipa de consultanță și management Perdac Global vă ajută în diverse domenii, inclusiv consultanță financiară, consultanță în management, imigrare, etc. Înțelegem rolul inovației în strategia de dezvoltare a companiei dvs. și lucrăm împreună pentru a găsi cele mai bune modalități de a structura și aloca resurse limitate pentru a realiza rezultate profitabile. avem experiența necesară pentru a oferi asistență pentru dezvoltarea planurilor de afaceri la nivel național și internațional, ceea ce ne va ajuta clienții să realizeze planuri fezabile cu rezultate cuantificabile. de asemenea, avocații noștri pot oferi soluții optime pentru problemele specifice domeniului dvs. de activitate.

Consultanță financiară

Perdac Global, cu o echipă experimentată de avocați, consilieri financiari și manageri, este gata să consilieze și să sprijine oamenii și organizațiile cu privire la investirea banilor / bugetului, gestionarea costurilor, împrumuturi etc.

Consultanță in management

Perdac Global, cu o echipă experimentată de consilieri financiari și manageri, este gata să vă sprijine organizația pentru a-și îmbunătăți performanța și eficiența în ceea ce privește managementul schimbărilor, abilități de coaching și leadership, rezolvarea problemelor, managementul proiectelor etc.

Servicii de advocacy

Perdac Global, cu o echipă experimentată de avocați și juriști, este gata să sprijine oamenii – în special cei mai vulnerabili – să înțeleagă drepturile lor și să se asigure că dorințele lor sunt comunicate și să fie implicați în deciziile care le afectează viața, sănătatea etc.

Servicii de imigrare

Perdac Global, cu cei mai experimentați avocați în domeniul imigrației, în funcție de destinație și de nevoile și dorințele personale ale persoanelor, consideră cel mai bun pachet de servicii individuale pentru persoane fizice.

 

Admiteri la universitate

Perdac Global împreună cu consultanții săi experimentați vă ajută să aplicați la cele mai prestigioase universități din România și Uniunea Europeană. Cererile și admiterile sunt poarta de acces către universitățile din țările UE. Perdac Global este sprijinul dvs. și este responsabil pentru admiterea pentru prima dată la programe de licență, master și doctorat, precum și pentru agendele legate de admiterea în cursul studiilor.