PETROL ȘI GAZE

Industria modernă de petrol și gaze necesită produse de înaltă calitate, soluții, servicii și personal calificat și competent și resurse pentru a îndeplini standardele de siguranță și a garanta operațiuni și producție fără probleme. Protecția mediului a devenit o țintă pentru această industrie, fie în punctul de explorare, transport sau depozitare. Împreună cu producătorii selectați furnizăm pompe, supape, schimbătoare de căldură, componente de automatizare, instrumente pentru controlul proceselor și instrumente pentru industria petrolului și gazelor.

Upstream / E&P

Consultanță tehnică în domeniile de explorare, forare, gestionare a rezervoarelor, (re) dezvoltare pe teren, producție și instalații de producție de suprafață. Soluțiile și serviciile de inginerie Perdac vor sprijini sectorul din amonte pentru a implementa cadrul PPT (People, Process, Technology) pentru a transforma organizațiile și a stimula schimbarea și excelența operațională, Digital Oil Field (DOF) pentru automatizarea suprafeței și suprafeței și transformarea digitală, optimizarea și întinerirea câmpurilor mature , oferirea de cursuri tehnice în rezervoare și ingineria producției, EOR, foraj, asigurarea debitului, siguranța proceselor, managementul proiectelor etc.

Produse

Ceară slack

Ceara slack este un amestec de ulei și ceară, obținut din ulei de lubrifiere. Ceara slack este ceara brută produsă prin răcirea și distilarea de ceară prin presarea filtrului cu solvent. Acesta servește ca materie primă și care este rafinat și amestecat în continuare pentru a crea produse din ceară de petrol cu valoare adăugată.

Parafină

Folosit pentru fabricarea lumânărilor, hârtie de ceară, lustruiri, produse cosmetice, izolație electrică ajută la extragerea parfumului din flori, unguent medical, farmacie, baterii, produse de îndepărtare a vopselei și lacurilor, strat impermeabil pentru lemn, industria chibriturilor, inhibitor de coroziune, lustruire alimentară și ciocolată, PVC lubrifiant.

Ulei de procesare cauciuc

Uleiul de procesare a cauciucului (RPO) achiziționat de la rafinării selectate și amestecat corespunzător pentru a îndeplini specificațiile stricte, este utilizat pentru compunerea loturilor pentru fabricarea anvelopelor, anvelopelor lactice, auto, a anvelopelor pentru biciclete, a materialelor de reșapare a anvelopelor, curelelor, furtunurilor, carcaselor bateriilor și containere.

Ulei de bază SN 500 Virgin

SN 500 este un ulei de bază ușor de la capătul superior al specificațiilor pentru uleiurile de bază de gradul I. Sunt utilizate în principal în producția de lubrifianți. Este un ulei de bază din grupa I, care a fost supus proceselor de rafinare și epurare a solventului. Folosit pentru uleiuri de motor, lichide de transmisie, uleiuri pentru angrenaje, fluide pentru prelucrarea metalelor, uleiuri hidraulice.

Păcură CST 380

Mazut În principal, păcura este definită ca orice lichid care este ars în cuptoare, cazane sau utilizat în motoarele de generare a energiei. Păcura este compusă din lanțuri lungi de hidrocarburi, în special alcani, cicloalcani și substanțe aromatice și este plasată în clasificarea combustibililor industriali grei.

GPL

Gazul petrolier lichefiat (GPL sau GPL), este un amestec inflamabil de gaze cu hidrocarburi utilizate ca combustibil în aparatele de încălzire, echipamentele de gătit și vehiculele. Este un amestec de 48% propan 50% butan și 2% pentan.

Bitum

Cel mai mult bitum rafinat este utilizat în industria construcțiilor. În principal, își servește utilizarea în aplicații de pavaj și acoperiș. 85% din totalul bitumului este utilizat ca liant în asfalt pentru drumuri, piste, parcări și poteci.