orar / programari

Gama noastră cuprinde pompe, supape, schimbătoare de căldură, componente de automatizare, instrumente de control al procesului, aparate electrice, întrerupătoare de circuit, motoare diesel și motoare electrice (medii și înalte) proiectate să funcționeze la o eficiență maximă și în...

Furnizare

Furnizarea a 300 de macarale suspendate de 10T, 20T, 50T de la GH Spania la Ministerul Industriei din Irak. Furnizare de macarale suspendate 10T pentru compania Mahamco, Iordania. Furnizarea sistemelor VPI de impregnare sub presiune sub presiune la Ministerul Industriei din Irak. Furnizarea de motoare de medie tensiune (MV) de 6MW de la ABB către Ministerul Electricității din Irak, centrala termică Al Mussaib. Furnizarea de sisteme de excitație de la GE la Ministerul petrolului din Irak. Furnizarea de transformatoare HV la Ministerul Electricității din Irak. Furnizarea de sisteme de control de la ICPE ACTEL România la Ministerul Irigațiilor din Irak. Furnizarea de materiale ceramice termice din Germania către Ministerul Electricității din Irak. Furnizarea de sisteme de control și automatizare de la Allen Bradley SUA la Ministerul Electricității din Irak.

Prezentarea noastra!

Furnizor de soluții integrate pentru servicii de achiziții, reparații și revizii, construcții, cu un raport cost-performanță de primă clasă și referințe la nivel mondial.